dilluns, 9 de juliol del 2007

Qui som?


Ja fa força temps que un grup de persones vam decidir unir esforços per intentar engegar un ateneu al nostre poble.
La nostra idea inicial, a la qual s’hi ha anat afegint més paretans i paretanes, és una simple pretensió: un espai comú, un punt de trobada per a tothom qui vulgui i estigui disposat a tirar endavant projectes de caràcter cultural o lúdic, sense distinció d’edat, sexe o nacionalitat.
La nostra voluntat és crear una sòlida dinàmica associativa popular al nostre municipi, per pal·liar, d’una banda, la manca d’iniciatives d’aquest tipus que pateix Parets des de ja fa força temps, i fomentar, de l’altre , la solidaritat, el recolzament mútu, l’autogestió, i sobretot, la materialització d’aquest espai social a compartir entre els seus véïns.
En definitiva, el que s’intenta és establir un àmbit on l’intercavi d’experiències esdeviingui estable i enriquidor per a tots i totes els i les que hi participin, on totes les inquietuds culturals i artístiques hi reconeguin un mitjà d’expressió. Un espai del poble i pel poble.
Perquè l’art i la cultura en les seves manifestacions més conegudes com la pintura, el teatre, la literatura, la música, l’ecologisme i el debat d’idees, fan que els veïns a part de reunir-se, es comuniquin i es coneguin, portant a terme la seva llibertat d’experimentació sense cap tipus d’imposició i així realitzar l’amistat, el suport mutu i la solidaritat
És per això que necessitem de la vostra participació; per fer-ho possible. A ningú ha d’espantar sumar-se a aquest projecte per raó de la seva edat o perquè cregui que els seus neguits no hi tinguin cabuda.
Veniu a parlar-ne i afegiu-vos al nostre ateneu!

1 comentari:

Anònim ha dit...

jo m'hi vull unir! :P
agregueume per parlarne...


skizzo_Gaeru@hotmail.com