dimarts, 18 de desembre del 2007

Primera Fira de l'Intercanvi a Parets



Diumenge que ve, 23 de desembre, a partir de les deu del matí a la plaça de la Vila, començarà la primera Fira de l'Intercanvi de Parets que tenim el goig d'organitzar.
Durant la resta del dia es faran moltes altres activitats gràcies a la col·laboració establerta amb el casal de Can Butjosa.
El que volem fomentar, més enllà d'un acte participatiu per a tots els paretans i paretanes, i qui de fora vingui i s'hi vulgui apuntar, és una petita reflexió a l'entorn del consum desmesurat que normalment es produeix en les festes que s'acosten, així com donar una oportunitat a l'intercanvi sense necessitat de fer ús dels diners, tan sacralitzats avui dia, fet que permet una valoració més acurada i racional de la necessitat i ús dels objectes per sobre de l'impuls consumista al qual ens empeny la societat en què vivim.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei ei ei... com està el tema de l'ateneu? podrieu donar més informació al vostre bolg? tan del projecte presentat i les negociacions amb l'ajuntafems com de les activitats que realitzeu? i podria ser amb una mica més d'antelació? em sap greu ser tan exigent però és que veig que no s'avança gaire amb el tema, no?

Anònim ha dit...

el blog és només un aparador o algú dona resposat als comentaris?

L'ATENEU DE PARETS ha dit...

Benvolguts,

perdoneu la manca de reflexos en la resposta.
Aquest blog no pretén ser només un aparador, només faltaria.

Pel que fa al tema de Can Guasch, el projecte i tot el que es refereix a aquesta qüestió només us podem dir que s'ha mort per inanició; és a dir, no hi ha res, ni valoració del projecte per part de l'Ajuntament,ni "reunions bilaterals" ni res de res. Ens vam reunir formalment el març de 2007 per darrera vegada i no se'ns ha dit ni ase ni bèstia.

En quant a les activitats, estem acabant d'elaborar el calendari per tal de programar-ne més i avisar-ne amb més antelació. En tot cas penjarem un post aviat per a recordar que estem tancant el calendari fins al maig per tal que s'hi puguin afegir propostes.

Perdoneu la manca de formalitat

Salut!

Cinecau ha dit...

Hola
m`agradaria fer una proposta d`activitat projecció més xerrada, si esteu interessats hi ha més informació a www.cinecau.blogspot.com

Salut

Anònim ha dit...

està disponible al public el projecte? es podria penjar al bloc per fer aportacions?

Anònim ha dit...

potrebo, da preverijo:)