dijous, 24 d’abril del 2008

Divendres, 25 d'abril: tornen els sopars xerrada

Aquest divendres 25 d'abril tornem recuperem, amb la col·laboració del Fòrum Tenes, una de les nostres tradicionals i més exitoses activitats: els sopars-xerrada.
En aquesta ocasió ens visita en Joan Domènech Ros, Doctor en Biologia i Catedràtic d'Ecologia de la UB, per parlar-nos sobre els efectes del canvi climàtic.
La novetat és que ens desplacem fins a la plaça; l'acte es farà a la Sala de la Cooperativa, a l'horari habitual (21:30) i al preu de sempre (4€).

Us hi esperem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Diumenge 18 de maig convocada caminada popular per Gallecs (Mollet...)contra el projecte d'autovia Interpolar, a les 11 del matí. Lloc de sortida: ermita romànica de Gallecs, al poble de Gallecs.
L'espai natural de Gallecs i altres espais de la plana vallesana estàn amenaçats pel projecte d'autovia Interpolar del govern català. Una autovia de recorregut paral·lel a l'AP7 i al projecte del Quart Cinturó. Aquest últim uns kms més amunt i en la mateixa direcció: est-oest. Al seu pas per Gallecs la Interpolar quedaria de l'AP7 a només un km i mig. Quatre o cins kilòmetres més al nord passaria el Quart Cinturó, entre els municpis de Palu i Caldes de Montbui.
La Interpolar passaria pels polígons industrials i canalitzaria bona part del trànsit pesat de camions.
L'espai natural de Gallecs encara està esperant la seva protecció , però la Generalitat no mostra cap voluntat de fer-ho tot i la propaganda que han fet i fan en aquest sentit. El Pla Director Urbanístic de Gallecs preveu la seva inclosió en el PEIN, però res de res.